HOOFDPIJN

Hoofdpijn

Wat kan hoofdpijn vervelend zijn! Hoofdpijn kent verschillende verschijningen en uit zich bij veel mensen in storende gevoelens. Er is waarschijnlijk niemand die nooit hoofdpijn heeft gehad. Je kunt er zelfs dagelijks door gekweld worden. Maar: pijn zou overbodig moeten zijn.

Vanuit de Chinese geneeskunde wordt vooral gekeken naar een energetische balans in het lichaam. Pijn geeft een disbalans aan, dus als er voldoende balans is, zou hoofdpijn overbodig zijn. Via acupunctuur wordt ervoor gezorgd dat die balans weer terugkomt.

Als de balans in het lichaam eenmaal bereikt is, kan het zijn dat er nog interne of externe invloeden zijn die een volledig herstelproces in de weg staan.
De behandelingen worden dan voortgezet door gebruik van verschillende methoden binnen de acupunctuur (therapeutisch inzicht, de ‘Chinese diagnose’, het voelen van de pols en het kijken naar de ‘hara’.)
Ook kan de behandeling worden aangevuld met adviezen over bijvoorbeeld voeding.

Reggie Jansen heeft jarenlang ervaring opgedaan in het behandelen van hoofdpijn, en kan met recht zeggen hierin een specialisme te hebben ontwikkeld.

© All Right Reserved
Acupunctuur Reggie Jansen